HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


algemeen:creacie

Folders

Er liggen folders in het sportcentrum. Het is belangrijk dat er zo nu en dan gecheckt wordt of er nog wat ligt. Van deze folders kun je ook iedere HB-bardienst een stapeltje pakken als extra promo op de bar.

Flyers

Het is vooral erg belangrijk dat het duidelijk is op welke momenten in het jaar er gepromoot moet worden. Wanneer Actiev de jaarplanning heeft gemaakt weet je precies wanneer er geflyerd moet worden voor de weekenden. Stel daar dan ook meteen een deadline voor. Als het weekend 10 september begint dan moeten mensen zich uiterlijk een week van te voren inschrijven, dat is dus 3 september, je wil dan al minsten drie weken voor die eind datum beginnen met flyeren. Dit betekend dat de flyers een maand voor de activiteit al binnen moeten zijn, het duurt meestal een paar dagen voor ze gedrukt zijn, dus reken daar ook nog een week voor, dit betekend dat je uiterlijk anderhalve maand voor de activiteit moet beginnen met het ontwerpen van een flyer, liever nog eerder zelfs. 

Vaak zorgt actiev zelf voor flyers, maar wel goed om dit even te overleggen.

 

Kleding

Het is slim om meerdere keren in het jaar even bij elkaar te komen om plannen te maken, maar ook om samen gave shizle te ontwerpen. Bedenk met zijn allen wat je wanneer uit wilt brengen, het is makkelijk om dit in seizoenen te verdelen. Zorg dan ook dat je hier optijd mee begint, als je bijvoorbeeld een lycra wilt uitbrengen moet deze aan het begin van de zomer klaar zijn, dus moet je aan het begin van de lente beginnen deze te ontwerpen. Vooral omdat dit natuurlijk een creatief proces is moet je de commissieleden wel genoeg tijd geven om iets tofs te maken. 

algemeen/creacie.txt · Laatst gewijzigd: 19-04-2019 12:56 (Externe bewerking)