HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


algemeen:de-vereniging

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
algemeen:de-vereniging [19-04-2019 12:56]
127.0.0.1 Externe bewerking
algemeen:de-vereniging [12-02-2022 11:05] (huidige)
Victor Ploeger
Regel 1: Regel 1:
 +Constant worden de windvoorspellingen in de gaten gehouden en zodra het goed gaat waaien, neem je een dagje de tijd, trommel je wat andere leden op, pakt de verenigingsbus,​ pakt je materiaal in (kan ook materiaal van de vereniging zijn), rijdt naar een mooi waterig en winderig plekje, tuigt je spullen op en knallen maar!
  
 +Afhankelijk van de wind wordt er naar verschillende spots gereden. Voor vlak water naar het IJsselmeer, strand Horst, of de Zandmotor (bij Scheveningen) en voor de mensen die meer van golven houden wordt er naar zee gegaan.
 +
 +{{vimeo>​51379365}}
 +
 +Voor de beginners is er windsurfinstructie op het Rutbeek, niet ver van de UT. Iedereen die geïnteresseerd is in een instructie kan hiervoor met ons contact opnemen. Bovendien geven we ook instructies aan groepen. Voor beginnende kitesurfers is er goed contact met een kitesurfschool waar de eerste stappen veilig kunnen worden geleerd. Ook is er in het voorjaar een instructieweekend voor (nog) niet-leden, volg daarvoor de promotie op de UT en het Saxion!
 +
 +In de wintermaanden wordt er, door de kou, steeds minder gesurft maar staat Hardboard zeker niet stil. Iedere winter reizen er weer een (of meerdere) grote groep(en) Hardboarders af naar de sneeuw om de pistes onveilig te maken. Er wordt iedere week op dinsdag om 10 uur geborreld in San Remo (Stadsgravenstraat 53), we geven iedere winter een groot feest, organiseren activiteiten (bijvoorbeeld de midwinterBBQ) en doen mee met andere evenementen zoals bijvoorbeeld de Batavierenrace. Genoeg te doen dus!
 +
 +Om lid te worden heb je allereerst een Xtra-card nodig. Als UT student of als student van de Saxion Hogeschool kun je lid worden. De contributie voor 2013/2014 bedraagt € 63,- voor een heel jaar en € 37,- voor een half jaar.
 +
 +Als je geïnteresseerd bent in de vereniging kijk dan even rond op deze site, post een bericht, neem contact op met het bestuur, of kom gewoon gezellig langs op een borrel! Wij willen je erg graag alles vertellen over de vereniging en onze passie voor het water en de sneeuw!
 +
 +Hang loose, en tot op het water!
algemeen/de-vereniging.txt · Laatst gewijzigd: 12-02-2022 11:05 door Victor Ploeger