HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


algemeen:digitaal:hornetvoorcommissies

Hornet voor commissies

De Hardboard site is aan de Hornet API gekoppeld, als je niet in de juiste commissie(s) zit vraag dan je bestuursverantwoordelijke om je op de Hardboard site aan de commissie toe te voegen. Het script wordt elke 15 minuten uitgevoerd dus het kan even duren voordat veranderingen doorgevoerd zijn.

Hornet account aanmaken

Als je nog geen hornet account hebt krijg je een mailtje van SNT waarin ze je vragen om je hornet account aan te maken. Als je wel op de site in een commissie zit en minstens 15 minuten gewacht hebt en je hebt nog steeds geen mail gekregen vraag dan de WWW om hulp.

Email instellen

Log in op https://hornet.snt.utwente.nl/, ga naar lig in. Je kan hier inloggen met het mailadres waarop je je hardboard mails ontvangt en het wachtwoord dat je voor de HB-website gebruikt. Als je ingelogd bent, ga naar “E-Mail”, en dan klik je weer op “E-mail”.

Klik nu in de balk links op “Webmail Home”. Ga nu rechtsboven in je scherm naar het uitklapscherm bij het e-mailadres. Ga hier naar “Forwarders”. Bij de knop “Add Forwarder” kan je nu een forwarder instellen naar een emailadres dat je vaak gebruikt.

Je kan de webmail gebruiken ‘Set As Default’ te kiezen bij een van de plaatjes onder ‘Choose a Default Webmail Application’, of je kan in je mail client naar keuze een POP account toevoegen met de volgende gegevens:

Username: je @dwvhardboard.nl email die je rechts bovenin ziet. Password: Het wachtwoord dat je net ingesteld hebt

Als je de optie hebt om altijd SSL te gebruiken (aangeraden): Incoming server: mail.dwvhardboard.nl Incoming Port: 995 (of 993 voor IMAP)

Als je geen optie hebt om SSL te gebruiken: Incoming server: mail.dwvhardboard.nl Incoming Port: 110 (of 143 voor IMAP)

Outgoing server: mail.dwvhardboard.nl SMTP Port: 465

algemeen/digitaal/hornetvoorcommissies.txt · Laatst gewijzigd: 12-06-2020 00:10 door Kevin Lampe