HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


algemeen:digitaal:hornetvoorcommissies

Hornet voor commissies

De Hardboard site is aan de Hornet API gekoppeld, als je niet in de juiste commissie(s) zit vraag dan je bestuursverantwoordelijke om je op de Hardboard site aan de commissie toe te voegen. Het script wordt elke 15 minuten uitgevoerd dus het kan even duren voordat veranderingen doorgevoerd zijn.

Hornet account aanmaken

Als je nog geen hornet account hebt krijg je een mailtje van SNT waarin ze je vragen om je hornet account aan te maken. Als je wel op de site in een commissie zit en minstens 15 minuten gewacht hebt en je hebt nog steeds geen mail gekregen vraag dan de WWW om hulp.

Email instellen

Log in op https://hornet.snt.utwente.nl/, ga naar Associations en klik op Email. Als je nog geen wachtwoord hebt ingesteld, klik dan rechts bovenin op je email, ga naar Password & Security en stel daar een wachtwoord in.

Je kan de webmail gebruiken ‘Set As Default’ te kiezen bij een van de plaatjes onder ‘Choose a Default Webmail Application’, of je kan in je mail client naar keuze een POP account toevoegen met de volgende gegevens:

Username: je @dwvhardboard.nl email die je rechts bovenin ziet. Password: Het wachtwoord dat je net ingesteld hebt

Als je de optie hebt om altijd SSL te gebruiken (aangeraden): Incoming server: mail.dwvhardboard.nl Incoming Port: 995 (of 993 voor IMAP)

Als je geen optie hebt om SSL te gebruiken: Incoming server: mail.dwvhardboard.nl Incoming Port: 110 (of 143 voor IMAP)

Outgoing server: mail.dwvhardboard.nl SMTP Port: 465

algemeen/digitaal/hornetvoorcommissies.txt · Laatst gewijzigd: 15-06-2019 11:51 door Jelle Meijer