HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


historie:jaar:2015-2016

Bestuur 2015-2016 "Windstoten"

Lambert ForkinkVoorzitter, Golfsurfen, Creacie en Subsidies
Luisa Sanchez DiezSecretaris, Externe Betrekkingen en Wakeboarden
Irene FeliusPenningmeester en Gala
Jelle van de KerkActiviteiten, Kitesurfen en HBMedia
Marvin StraathofWindsurfmateriaal, Winsdsurfinstructie en Windsurfreparatie
Bas de LeeuwVervoer, Klusco en Snowcie

Highlights:

Terugblik bestuursjaar

(Ook verschenen in de Tukgijp, Zomer 2016)

Jaaroverzicht Windstoten 2015-2016

Wat is er bunkerveel gebeurd dit jaar. Het lijkt nog maar een maand terug ofzo, dat we als bestuur in de San Remo stonden. Heel veel weten we daar natuurlijk niet meer van, behalve dat een bebaarde, gezellige man ons feliciteerde. Tegenwoordig is de kroegbaas van de San Remo iets minder fors, en ook met een iets minder forse baard. De vorige hebben we nog wel met alle andere San Remo verenigingen goed uitgezwaaid om de Willem uitzwaaiborrel. Verder is er op onze constitutieborrel niet zoveel gebeurd, het bier was al op voor de bierestaffetes überhaupt begonnen waren.

Om ook aan de andere kant van de bar goed te presteren, is er ook een tapcursus geweest. Sindsdien smaken de biertjes na je bardienst nog beter!

Bierdrinken kan Hardboard wel, en dan niet alleen in spijkerbroek & shirt, maar ook in pak of jurk. Zelfs stijldansen is tot onze grote verbazing iets wat veel Hardboarders niet vreemd is. Er zijn dit jaar niet 1, maar zelfs 2 gala’s georganiseerd, waar Hardboard dansjes heeft gewaagd, drankjes gedronken, en verhalen gemaakt. Naast alle alcohol, is er ook nog geboard dit jaar: Instructieweekend, golfsurfweekend en ledenweekend hadden naast bier, wijn en gin tonic ook te maken met surfen. Er zijn volgens mij ieder weekend wel mensen het water op geweest, en heeft iedereen meer epische surfskillzzz dan een jaar geleden. Introductieweekend viel een beetje tegen qua wind, maar dat werd opgelost met Kung Fu, Flunkyball, en meer alcohol in het algemeen.

Omdat ik dit jaar niet bij de snowtrip was, heb ik Bas even gevraagd naar een samenvatting van wintersport:

Ja, euh, poeder en awesome en Yetibar. I don’t know what has happened. Off-piste, op de piste, bierdrinken en alles, was episch.

Volgens mij heeft het ook op/in/onder de sneeuw Hardboard aan niets ontbroken.

Als grote klapper dit jaar hadden we natuurlijk Multitrip. Een lekker warm thermisch windje, en een aangenaam temperatuurtje. Door bijna iedereen zijn er dikke sessies neergezet. Pastasalade uit emmers en cocktails op het strand, zo zou het leven moeten zijn. Ook het doorgeven van ijsklontjes schijnt een Hardboard-activiteit geworden te zijn! Feestjes bij Ya Te Bale, shotjes tequila overal, en dan skinnydippen natuurlijk! Er is genoeg gebeurd om nog 6 Tukgijpen vol te schrijven, maar voor nu is het verhaaltje uit. Voor meer verhalen, drink even een biertje met ons na de wALV, dan hebben we daar tijd voor. Zie jullie op de CoBo, en tot die tijd, ook namens mijn awesome bestuur,

HANG LOOSE!

~ Captain Redbeard & the Beach Blondies (a.k.a Windstoten 2015-2016)

Vaste Lasten Hulk

Ondernemerstarief Hulk

Besparing Verzekering Verzekeringspremie Hulk

Lening Sportraad kwijtgescholden
historie/jaar/2015-2016.txt · Laatst gewijzigd: 19-04-2019 12:56 (Externe bewerking)