HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


historie:jaar:2016-2017

Bestuur 2016-2017 "Gevaarlijk"

Alex van der Meer Voorzitter, Subsidies, Wakeboarden, Externe Betrekkingen, Surf-in en Barcommissaris
Margot Meijerink Secretaris, Golfsurfen en CreaCie
Elleke van Doorn Penningmeester en Tukgijp
Wybe Jongema Activiteiten, Lustrum, HBmedia en Snowcie
Frank Ruis Windsurfen, Kitesurfen, WWW en Vervoer
  • v.l.n.r. Alex, Elleke, Margot, Wybe, Frank

  • hAlv 2017

  • wissel ALV 2016

Highlights

Borrellocatie switch

In het jaar van Gevaarlijk is de borrellocatie verplaatst van de San Remo naar de Goldrush omdat de borrels steeds minder bezocht werden. Na veel onderzoek en een aantal proefborrels is er gekozen voor de Goldrush. Omdat de Goldrush niet open is op dinsdag is de borrel verplaatst naar donderdag. De borrels zijn nu weer beter bezocht :)

Subsidie

Door grote veranderingen bij de Sportkoepel zou er strenger gekeken worden naar de subsidie aanvraag. Er zou minder subsidie zijn voor alle sportverenigingen, maar door een goede onderbouwing en uitstekend werk van Alex en de subsidie commissie zijn we er juist op vooruitgegaan. De volledige materiaalaanvraag wordt voortaan uit subsidie vergoed.

Website

In dit bestuursjaar zijn er een aantal grote toevoegingen gedaan aan de website. De vier grootste sporten hebben nu allemaal hun eigen tricksheet, waarin leden hun tricks kunnen bijhouden en elkaar kunnen uitdagen. Ook is er nu een vaardag mail systeem, zodra er een vaardag wordt aangemaakt wordt je hiervan op de hoogte gesteld wanneer je bent ingeschreven voor de mails. Er is een compleet nieuw systeem ontwikkeld voor het inschrijven van de wabbo's. HBTV is verplaatst naar YouTube omdat het Vimeo account is verwijderd vanwege copyrights. De sleutellijsten worden weer automatisch gegenereerd.

Lustrum

Gevaarlijk was het 30e bestuur van D.W.V.Hardboard en daarmee het vijfde lustrum bestuur. Tijdens het bestuursjaar zijn er vele lustrum acitiviteiten door de lustrum commissie maar ook door oud besturen. In de zomervakantie is er een gave roadtrip georganiseerd door Frankrijk

Werkacties

Er zijn veel werkacties gedaan dit jaar, in totaal voor 1967.70 euro. Door een samenwerking met VV Drienerlo en Harambee konden we een hoger uurloon vragen omdat we grotere groepen mensen aanleverden (8 euro ipv 6). De werkgever was Lucky.

Voor een compleet overzicht is er het Jaarverslag van Gevaarlijk:

8._jaarverslag_gevaarlijk.pdf

XXX Gevaarlijk

historie/jaar/2016-2017.txt · Laatst gewijzigd: 19-04-2019 12:56 (Externe bewerking)