HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


historie:jaar:2017-2018

Bestuur 2017-2018 "Ongewassen"

Marjet ClaessensVoorzitter, Subsidie en Surf-In
LienekeSecretaris, Vervoer, Golfsurfen en Lustrum
LoesPenningmeester, CreaCie, WWW en Marokkotrip (Tripsea)
SebasActiviteiten, Kitesurfen en Actiev
JudithWindsurfen, Wakeboarden, Externe Betrekkingen, Barcommissaris en Tukgijp

Highlights:

Aankoop Susi

Halverwege ons jaar was de Tank aan vervanging toe, na veel overleg werd er besloten dat hij vóór het surfseizoen nog vervangen moest worden. Dat lukte en we kochten er een Opel Safira voor terug, een 7 persoons waarbij de achterste twee stoelen kunnen worden opgeklapt voor meer achterbakruimte. Ze kreeg de naam Silver Surfer kreeg, de heldin naast onze Hulk, afgekort Susi. De vervoerscommissie zette er een trekhaak op en kocht er dakdragers voor.

Shiftlimiet Wakeboarden

Al vroeg in het seizoen was het erg mooi weer waardoor de shifts heel vol kwamen te zitten, soms waren er wel 20 man tegelijk op de baan. Om te voorkomen dat er zoveel mensen op de baan waren, moesten er regels komen. We probeerden flink wat uit en dit zorgde voor opluchting, maar ook weerstand. De uiteindelijke regeling die we hebben getroffen is: een shiftlimiet van 15 leden (dus exclusief externen) en 4 shifts op een maandag wanneer dit er normaal 3 waren (in periodes dat er normaal 2 shifs waren, werden dit er nu 3). Het aantal boarders op de baan was zo goed en de shifts zaten niet te snel vol.

Regeling obstakelgebruik Wakeclub

Halverwege het wakeboardseizoen benaderde de wakeclub ons, ze wilden dat we gingen betalen voor de obstakels op de baan die we gebruikten. Wij wisten niet dat de huur ervan niet in de baanhuur inbegrepen zat en waren verbaasd. Het bleek dat HB nooit voor deze obstakels heeft betaald op een donatie van €500 na in het jaar van Windstoten. Er is toen een groep samengesteld om met de Wakeclub in overleg te gaan voor een geschikte regeling. Na een stemming en gesprekken met de Wakeclub is toen mondeling overeen gekomen dat we €1000 per jaar, afhankelijk van de regeling die we treffen om dit te betalen. Wanneer het geld van subsidie komt, dan zal dit €1000 zijn. Wanneer we dit geld op de leden verhalen ivv een toeslag per shift, dan kan dit bedrag afhankelijk van het aantal leden dat wakeboard in een seizoen hoger of lager uitvallen. De precieze afspraken zet Marieke van Brak Water momenteel op papier ivv een contract.

Invoering Algemene Verordering Gegevensbescherming

In mei 2018 werd er een nieuwe wet ingevoerd, de Algemene Verordering Gegevensbeschermingde (AVG). Dit is een privacywetgeving die binnen de hele EU geldt en deze wet is een vervanging van de Wet bescherming persoonsgegevens. De wetgeving rondom het verwerken, bewaren en gebruiken van gegevens is door deze wet flink aangescherpt. Marjet heeft de invoer van deze wet in HB op zich genomen en de volgende dingen gemaakt/gedaan: - Een privacy pollicy opgesteld. Deze is opgenomen in het inschrijfformulier, elk nieuw lid moet aangeven het eens te zijn met de privacy pollicy om lid te worden. - Een geheimhoudingsverklaring opgesteld. Deze is bedoeld voor Hardboardleden die door hun fucntie binnen de vereniging veel werken met gegevens, dit is het bestuur en de Raad van Advies. - Een verwerkingsovereenkomst opgesteld. Deze wordt gebruikt wanneer Hardboard een samenwerking aangaat met een ander bedrijf en daarbij gegevens van leden uitwisseld.

Marokkotrip

Twee jaar gelden was de Multitrip, vorig jaar de Lustrumtrip (een extra trip), dus was het tijd voor weer een trip deze zomer. Na veel verzoekjes om een verre, radicale spot besloten we naar Marokko te gaan! Er is nog we hier en daar getwijfeld of we wel zo ver moesten gaan, want het is wel een logistieke en spannende uitdaging om dit voor een grote groep te regelen, maar we besloten ermee door te gaan.ds Loes was de voorzitter van de TripSea en heeft samen met de commissie ongelofelijk veel gedaan om de trip goed voor te bereiden. De Hulk werd voorzien van werkende airco, er moest naar Den Haag, Utrecht en de KVK in Enschede gereisd worden voor toestemmingspapieren om de Hulk en inzittenden over de grens te krijgen. Er werd een episch huis geregeld heel dichtbij de spot en op het laatste moment werden er nog extra plekken geregeld voor 3 mensen. De Hulk werd met surfmateriaal voor 24 man naar Marokko gereden waar het 1 volle week waaide en daarnaast kon er gegolfsurft worden en werden er op initiatief van de TripSea uitstapjes naar watervallen en Marokkaanse markten gefixt. Voor meer informatie over de Marokkotrip, zie de wiki van de TripSea.

Deals

Er zijn dit jaar twee nieuwe deals gesloten, een deal met Core n More; we krijgen daar nu 20% korting. Daarnaast hebben we het voor elkaar gekregen dat Hardboard dealer is geworden bij O’Neill, daarmee kunnen we voor inkoopprijs producten van O’Neill kopen via de website. De dealersaccount kan bijvoorbeeld gebruikt worden om kleding voor Hardboard te kopen of bestuurskleding. Dit jaar zijn de Hardboardsoftshells, een initiatief vanuit de Creacie, gekocht met de dealer account bij O’Neill. Dit beviel goed. De deals die Hardboard met GearFreak en Telstarsurf heeft, konden dit jaar verlengt worden.

historie/jaar/2017-2018.txt · Laatst gewijzigd: 19-04-2019 12:56 (Externe bewerking)