HBWiki

Inloggen en vastleggen!

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

HBWiki

Dit is de wiki van D.W.V. Hardboard, de surf (windsurfen, kitesurfen en golfsurfen) en wakeboard vereniging van Enschede voor studenten en medewerkers van de Universiteit Twente en Saxion hogeschool.

Niet leden / Non members

NL: Als je nog geen lid bent en meer wilt weten over de vereniging kijk dan op onze hoofdwebsite.

EN: Are you interested in the surf association of Enschede? Check our main website!

Leden

Als je al lid bent dan kan je hier inloggen met je Hardboard account om alle informatie van jouw commissies te bekijken en aan te vullen. Daarnaast is er een berg aan algemene informatie beschikbaar, klik gewoon een beetje rond!

Oud leden en donateurs

Ook jij kan inloggen met je (voormalig) Hardboard account. Kijk voor een stukje nostalgie in de HBHistorie en vul deze aan met mooie verhalen uit jouw tijd!


Wolk vs. Wiki

Maar we hebben ook een HBWolk, waarom dan ook nog een wiki? De wolk is ideaal voor bestanden, het synchroniseert automatisch naar je computer en iedereen kan eenvoudig foto's uploaden. Helaas is het minder ideaal voor informatieoverdracht, alles moet in bestandjes en de vraag 'in welke notulen stond dat ook al weer?' kan al snel veel tijd kosten aangezien je al die bestandjes moet open om ze te kunnen doorzoeken. In de wiki is (bijna) alles tekst en makkelijk te doorzoeken.

Voorbeeldje voor de CreaCie: Agenda's en notulen staan hier, in de wiki. Ook handleidingen (tips voor Photoshop ofzo) kunnen het best in de wiki. Naast dat ze doorzoekbaar zijn kunnen deze pagina's actief bijgehouden worden zodat deze ook volgend jaar nog up-to-date zijn. Alle Illustrator en Photoshop bestanden, die je op je pc moet hebben om te kunnen openen, kunnen het beste in de Wolk zodat deze automatisch naar je laptop gesynchroniseerd worden (lees hoe je dit instelt).


  • Windsurfen

  • Kitesurfen

  • Golfsurfen

  • Wakeboarden

  • Vervoer

  • Instructie

  • Trips

  • (Thema) Borrels

start.txt · Laatst gewijzigd: 19-04-2019 12:56 (Externe bewerking)